Twitter

Twitter Image

Facebook

FTC Kézilabda: Mozdonyavatás

SatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook


FTC-Rail Cargo Hungaria: Mozdonyavatás

2014.09.02. kedd

Budapest, Vasúttörténeti Park


További képekért kattints ide!

 

Az oldalon található képek megrendelhetőek: Részletek

 

Ünnepélyes mozdonyavatás

 

A Rail Cargo Hungaria Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club Kézilabda Szakosztályának közös rendezvényén került sor az ünnepélyes leleplezésre. A különleges matricával dekorált járművel az elkövetkező egy évben Magyarországon utasok százezrei találkozhatnak majd.

Az eseményen a Rail Cargo Hungaria Zrt. vezetősége mellett a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója is részt vett. A Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztályának elnöke, Jeney Zsolt Ákos mellett a mozdony ünnepélyes leleplezésén természetesen az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata is jelen volt.

Dr. Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. Igazgatóságának elnöke, CEO elmondta, hogy a piacvezető vasúti árufuvarozó vállalat több szempontot figyelembe véve döntött a mozdony dekorálásáról. Ezek között említette az üzleti megfontolásokat, hiszen az Európa egyik meghatározó vasúti árufuvarozási csoportjához, a Rail Cargo Grouphoz tartozó magyar vállalat nevét a mozdony országszerte eljuttatja potenciális megrendelőihez. Hozzátette: „rendkívüli fontosságot tulajdonítok a dekorációs grafika által közvetített üzenetünknek is: az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapatának sikereit felidéző illusztráció az összefogás, a csapatban gondolkodás és cselekvés erejét és örömét sugározza. Vállalatunk ezzel a különleges gesztussal erősíti meg bizalmát az általa közel 4 éve szponzorált csapat iránt”.

Dr. Kovács Imre megköszönte a MÁV Zrt. vezetésének, hogy a Rail Cargo Hungaria rendelkezésére bocsátotta a Taurus mozdonyt, amely az Európában hozzáférhető egyik legkorszerűbb jármű. Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda csapatát ábrázoló mozdony Magyarország-szerte utasokat szállító szerelvényeket továbbít majd. „A most bemutatott mozdony a Rail Cargo Hungariának a MÁV-val fennálló stratégiai együttműködését is szimbolizálja, amit megerősített a kezdeményezés megvalósításának zökkenőmentes lebonyolítása” – tette hozzá végezetül a Rail Cargo Hungaria Zrt. Igazgatóságának elnöke.

Jeney Zsolt Ákos, az FTC Kézilabda Szakosztály elnöke először köszönetét fejezte ki a MÁV Zrt. vezetésének, hogy lehetővé tették a Taurus felmatricázását, valamint a Rail Cargo Hungaria vezetőségének az immáron 4 éves támogatást és az egyre jobban elmélyülő együttműködést, amelyet ezen esemény is hűen tükröz.

Jeney Zsolt Ákos elmondta, hogy a kezdetektől érezhető volt az, hogy a Rail Cargo Hungaria részéről nem csupán egy üzleti szempontból meghozott döntés volt az FTC női kézilabda csapatának névadóként történő támogatása, hiszen folyamatosan csapatban gondolkodva, együtt keresték a lehetőségeket a kapcsolat elmélyítésére, amely mára egy példaértékű együttműködéssé érett.

A szakosztály elnöke rendkívüli megtiszteltetésnek érezte a Ferencváros, azon belül az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata részéről, hogy a magyar vasút legkorszerűbb mozdonyainak egyike a jövőben a Ferencváros női kézilabdázóinak két egymás utáni évben elért KEK-győzelmét örökíti meg. „A megtiszteltetés és büszkeség mellett ez egyben felelősség is, hiszen olyan illusztris körbe kerültünk be, amelyet Széchenyi István, Liszt Ferenc, Albert Flórián és az Aranycsapat neve fémjelez. Ez mindenképpen arra sarkall minket, hogy megkettőzött erővel dolgozzunk az elkövetkező években annak érdekében, hogy legalább hasonló sikerekkel hálálhassuk meg a Rail Cargo Hungaria töretlen bizalmát.”

Ungvári Csaba, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója elmondta: „a MÁV az elmúlt években hagyományt teremtett azzal, hogy mozdonyai felületén, különleges módon tiszteleg a valamely területen jelentőset alkotók előtt. Így országszerte, sőt határainkon túlra is eljut azok híre, akikre a magyarok méltán büszkék, legyen az neves feltaláló, rangos eredményeket elért csapat, vagy történelmi személyiség. A MÁV első felmatricázott Taurus mozdonya a legendás Aranycsapat hírnevét öregbíti, ezért a vasúttársaság örömmel támogatta a Rail Cargo Hungaria kezdeményezését. Közös munkánk eredményeképp mától így egy újabb Taurus mozdony viszi a magyar sportolók, ezúttal a Ferencváros női kézilabda-csapatának jó hírét.”

 

Forrás: Fradi.hu

 

FTC Kézilabda: Mozdonyavatás

Partner oldalak

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelenlegi látogatók:

Oldalainkat 8596 vendég böngészi

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. 


Lendvai85.hu - Lendvaifoto.com © 2007-2015. Minden jog fenntartva.